Wonen

Verbouw

Slim verbouwen voor meer functionaliteit

Met onze creatieve ideeën en gedetailleerde uitwerking maken wij van elke verbouwing iets bijzonders. Tijdens het proces zijn we de spin in het web en van begin tot einde nauw betrokken.

Werken aan optimale ruimtelijkheid en comfort

Als interieurarchitecten met kennis van bouwen en techniek zijn we toegewijd aan het verbouwen van woningen om aan de veranderende behoeften van de bewoners te voldoen, met een focus op levensloopbestendigheid en duurzaamheid. Onze ontwerpen omvatten aangepaste indelingen die zijn afgestemd op verbeteringen die zorgen voor een optimale ruimtelijkheid. Door middel van individueel maatwerk streven we ernaar om woningen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van comfort en plezier voor de bewoners.

Projectfoto's

Ontdek onze dienst in beeld

Uitgelicht

Meer zien? Bekijk alle uitgelichte projecten!

Wij laten graag een selectie van ons werk zien, variërend van woningen tot werklocaties, tot productontwerp en concepten.

Welkom bij onze FAQ-sectie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Verbouwen of verhuizen. Wie adviseert mij?

Als je voor de keuze staat tussen verhuizen of verbouwen zal een adviesgesprek met een (interieur)architect waarschijnlijk prima helpen. Een (interieur)architect kan op basis van bouwkennis en ruimtelijk inzicht met verrassende voorstellen komen waardoor verhuizen misschien niet meer nodig is.   

Wat kost een architect?

De kosten van een architect zijn niet per project gelijk. Het honorarium hangt af van de grootte en aard van de opdracht. Vaak berekent een architect zijn honorarium in een percentage van de (uiteindelijke) bouwsom, meestal tussen de 8-12%. Bij kleinere opdrachten wordt vaak een afgesproken uurtarief aangehouden. 

Maakt een interieurarchitect ook verbouwtekeningen?

Voor een ontwerp, technische tekeningen, details en de materialisatie van een verbouwing kan een bouwkundig onderlegde interieurarchitect uitstekend helpen. Een goede interieurarchitect heeft kennis van techniek, normen en procedures voor het verkrijgen van de eventueel noodzakelijke (verbouw)vergunningen en alle daarbij behorende technische tekeningen en documenten.