Wonen

Uitbouw

Meer licht en ruimte met een uitbouw op maat

Met onze slimme ontwerpen voor uitbouw of verbouw ontpopt zich een verrassende nieuwe indeling van je woning.

Naadloze integratie van bestaand en nieuw

Als bouwkundige interieurarchitecten zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van uitbreidingen voor woningen, waarbij we zorg dragen voor een naadloze integratie met de bestaande structuur. Onze ontwerpen zijn gericht op het vergroten van de ruimtelijkheid en het optimaliseren van natuurlijk daglicht om een ​​open en levendige sfeer te creëren. Functionaliteit staat centraal in ons ontwerp, waarbij we speciale aandacht besteden aan constructieve aspecten om een ​​duurzame en veilige uitbreiding te garanderen. Met de groeiende behoefte aan thuiswerken in gedachten, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die individueel zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten, met een focus op comfort, efficiëntie en duurzaamheid.

Projectfoto's

Ontdek onze dienst in beeld

Uitgelicht

Meer zien? Bekijk alle uitgelichte projecten!

Wij laten graag een selectie van ons werk zien, variërend van woningen tot werklocaties, tot productontwerp en concepten.

Welkom bij onze FAQ-sectie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Verbouwen of verhuizen. Wie adviseert mij?

Als je voor de keuze staat tussen verhuizen of verbouwen zal een adviesgesprek met een (interieur)architect waarschijnlijk prima helpen. Een (interieur)architect kan op basis van bouwkennis en ruimtelijk inzicht met verrassende voorstellen komen waardoor verhuizen misschien niet meer nodig is.   

Wat kost een architect?

De kosten van een architect zijn niet per project gelijk. Het honorarium hangt af van de grootte en aard van de opdracht. Vaak berekent een architect zijn honorarium in een percentage van de (uiteindelijke) bouwsom, meestal tussen de 8-12%. Bij kleinere opdrachten wordt vaak een afgesproken uurtarief aangehouden. 

Maakt een interieurarchitect ook verbouwtekeningen?

Voor een ontwerp, technische tekeningen, details en de materialisatie van een verbouwing kan een bouwkundig onderlegde interieurarchitect uitstekend helpen. Een goede interieurarchitect heeft kennis van techniek, normen en procedures voor het verkrijgen van de eventueel noodzakelijke (verbouw)vergunningen en alle daarbij behorende technische tekeningen en documenten.