Wonen

Renovatie

Vernieuwen en verbeteren

Wij renoveren bestaande woningen met nieuwe materialen, zodat deze voldoen aan persoonlijke wensen en geldende normen.

Karakteristieke details herleven

De waarde van bestaande gebouwen herkennen en gebruiken. Als interieurarchitecten en techneuten staan wij garant voor het realiseren van renovaties die perfect aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Ons streven is om een persoonlijke en unieke sfeer te creëren die de levensstijl en smaak van de bewoners weerspiegelt. Door middel van functionele aanpassingen en een nieuwe indeling zorgen we ervoor dat de woning voldoet aan de specifieke woonwensen van onze klanten. Tegelijkertijd zetten we ons in om duurzame oplossingen te integreren, met oog voor energie-efficiëntie en materiaalgebruik. Elk project wordt individueel benaderd, waarbij we nauw samenwerken met onze opdrachtgevers om hun dromen om te zetten in werkelijkheid.

Projectfoto's

Ontdek onze dienst in beeld

Uitgelicht

Meer zien? Bekijk alle uitgelichte projecten!

Wij laten graag een selectie van ons werk zien, variërend van woningen tot werklocaties, tot productontwerp en concepten.

Welkom bij onze FAQ-sectie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Verbouwen of verhuizen. Wie adviseert mij?

Als je voor de keuze staat tussen verhuizen of verbouwen zal een adviesgesprek met een (interieur)architect waarschijnlijk prima helpen. Een (interieur)architect kan op basis van bouwkennis en ruimtelijk inzicht met verrassende voorstellen komen waardoor verhuizen misschien niet meer nodig is.   

Wat kost een architect?

De kosten van een architect zijn niet per project gelijk. Het honorarium hangt af van de grootte en aard van de opdracht. Vaak berekent een architect zijn honorarium in een percentage van de (uiteindelijke) bouwsom, meestal tussen de 8-12%. Bij kleinere opdrachten wordt vaak een afgesproken uurtarief aangehouden. 

Maakt een interieurarchitect ook verbouwtekeningen?

Voor een ontwerp, technische tekeningen, details en de materialisatie van een verbouwing kan een bouwkundig onderlegde interieurarchitect uitstekend helpen. Een goede interieurarchitect heeft kennis van techniek, normen en procedures voor het verkrijgen van de eventueel noodzakelijke (verbouw)vergunningen en alle daarbij behorende technische tekeningen en documenten.