Wonen

Interieur

Oog voor detail

Het uiteindelijke interieur is het resultaat van onze structurele aanpak en deskundige begeleiding van een verbouwing, renovatie of restauratie.

Persoonlijke maatwerk interieurs

Frederiks & van der Nat zet zich in voor het realiseren van interieurs die perfect aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers, waarbij oplossingen in maatwerk centraal staan. Elk ontwerp wordt afgestemd op de persoonlijke behoeften en smaak van de opdrachtgever, waardoor een unieke en custom-made leefomgeving ontstaat. Deze benadering geldt niet alleen voor verbouw- en renovatieprojecten, maar ook voor nieuwbouw woningen die door ons bureau worden ontworpen. Wij geloven in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, waarbij we hun wensen combineren met onze expertise om een ​​eindresultaat te creëren dat hun verwachtingen overtreft.

Projectfoto's

Ontdek onze dienst in beeld

Uitgelicht

Meer zien? Bekijk alle uitgelichte projecten!

Wij laten graag een selectie van ons werk zien, variërend van woningen tot werklocaties, tot productontwerp en concepten.

Welkom bij onze FAQ-sectie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Als je voor de keuze staat tussen verhuizen of verbouwen zal een adviesgesprek met een (interieur)architect waarschijnlijk prima helpen. Een (interieur)architect kan op basis van bouwkennis en ruimtelijk inzicht met verrassende voorstellen komen waardoor verhuizen misschien niet meer nodig is.