Werken

Verbouw

Verander je werkomgeving

Wij luisteren goed naar jouw ideeën en overleggen over ruimte, licht, looplijnen, sfeer en akoestiek.

Verbouwen als route naar meer efficiëntie en werkplezier

Bij de verbouw van bestaande bedrijfspanden spelen bouwkundige interieurarchitecten een cruciale rol in het realiseren van een succesvolle transformatie naar een nieuw gebruik. Ons bureau is gericht op het vernieuwen van de ruimtes en het creëren van functionele plattegronden die passen bij de aangepaste wensen en richtlijnen van het bedrijf. Met aandacht voor de bedrijfscultuur streven we naar activiteit gerelateerde gebruiksruimtes die het werkplezier en de productiviteit bevorderen. Door zorgvuldige afstemming op individuele behoeften en gebruik van natuurlijk daglicht, verbeteren we niet alleen de efficiëntie van de ruimtes, maar ook het welzijn van de gebruikers.

Projectfoto's

Ontdek onze dienst in beeld

Uitgelicht project

Prijswinnend innovatief kantoor

· · ·

Prijswinnaar international Award “Office of the year”. Het Delftse bureau ontwikkelde een totaal nieuw kantoorconcept met een oppervlakte van slechts zestig vierkante meter. De nieuw ingerichte ruimte is opgedeeld in drie zones van elk twintig vierkante meter. Het betreft een informele zone (entree, meet and greet, informatiebalie en aanschuifwerkplek), een…

Casus bekijken

Uitgelicht

Meer zien? Bekijk alle uitgelichte projecten!

Wij laten graag een selectie van ons werk zien, variërend van woningen tot werklocaties, tot productontwerp en concepten.

Welkom bij onze FAQ-sectie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Verbouwen of verhuizen. Wie adviseert mij?

Als je voor de keuze staat tussen verhuizen of verbouwen zal een adviesgesprek met een (interieur)architect waarschijnlijk prima helpen. Een (interieur)architect kan op basis van bouwkennis en ruimtelijk inzicht met verrassende voorstellen komen waardoor verhuizen misschien niet meer nodig is.   

Wat kost een architect?

De kosten van een architect zijn niet per project gelijk. Het honorarium hangt af van de grootte en aard van de opdracht. Vaak berekent een architect zijn honorarium in een percentage van de (uiteindelijke) bouwsom, meestal tussen de 8-12%. Bij kleinere opdrachten wordt vaak een afgesproken uurtarief aangehouden. 

Maakt een interieurarchitect ook verbouwtekeningen?

Voor een ontwerp, technische tekeningen, details en de materialisatie van een verbouwing kan een bouwkundig onderlegde interieurarchitect uitstekend helpen. Een goede interieurarchitect heeft kennis van techniek, normen en procedures voor het verkrijgen van de eventueel noodzakelijke (verbouw)vergunningen en alle daarbij behorende technische tekeningen en documenten.