Werken

Uitbouw

Vergroot je werkplezier met meer ruimte en licht

Ontdek de mogelijkheden van een uitbouw voor jouw werkomgeving. Wij denken mee over ruimtelijke oplossingen en creëren daarmee extra werkplezier.

Uitbreiden van bedrijfspanden voor meer efficiëntie en werkplezier

Bij het uitbouwen van bestaande bedrijfspanden zijn bouwkundige interieurarchitecten van cruciaal belang voor het creëren van functionele en aantrekkelijke ruimtes. We richten ons op het integreren van opbouw en/of aanbouw om de ruimtelijkheid te vergroten en een nieuwe bestemming te realiseren die past bij de behoeften van het bedrijf. Onze ontwerpen zijn gericht op het optimaliseren van werkplezier en het creëren van activiteit gerelateerde gebruiksruimtes die de bedrijfscultuur weerspiegelen. Met aandacht voor zichtlijnen en individuele behoeften ontwikkelen we functionele plattegronden die de workflow verbeteren en de efficiëntie verhogen. We streven naar duurzaamheid door het gebruik van energie-efficiënte constructiemethoden en het maximaliseren van natuurlijk daglicht om een gezonde en inspirerende werkomgeving te bevorderen.

Projectfoto's

Ontdek onze dienst in beeld

Uitgelicht project

Historisch gebouw, Nieuwe glorie

·

Contrasterende nieuwbouw tegen gerenoveerd gemeentelijk monument.

Casus bekijken

Uitgelicht

Meer zien? Bekijk alle uitgelichte projecten!

Wij laten graag een selectie van ons werk zien, variërend van woningen tot werklocaties, tot productontwerp en concepten.

Welkom bij onze FAQ-sectie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Verbouwen of verhuizen. Wie adviseert mij?

Als je voor de keuze staat tussen verhuizen of verbouwen zal een adviesgesprek met een (interieur)architect waarschijnlijk prima helpen. Een (interieur)architect kan op basis van bouwkennis en ruimtelijk inzicht met verrassende voorstellen komen waardoor verhuizen misschien niet meer nodig is.   

Wat kost een architect?

De kosten van een architect zijn niet per project gelijk. Het honorarium hangt af van de grootte en aard van de opdracht. Vaak berekent een architect zijn honorarium in een percentage van de (uiteindelijke) bouwsom, meestal tussen de 8-12%. Bij kleinere opdrachten wordt vaak een afgesproken uurtarief aangehouden. 

Maakt een interieurarchitect ook verbouwtekeningen?

Voor een ontwerp, technische tekeningen, details en de materialisatie van een verbouwing kan een bouwkundig onderlegde interieurarchitect uitstekend helpen. Een goede interieurarchitect heeft kennis van techniek, normen en procedures voor het verkrijgen van de eventueel noodzakelijke (verbouw)vergunningen en alle daarbij behorende technische tekeningen en documenten.