Werken

Renovatie

Toekomstbestendig vernieuwen

We kijken samen naar de best passende oplossing en maken met jouw persoonlijke inbreng een ontwerp op basis van de functionele, ruimtelijke en technische opzet van het gebouw.

Bedrijfspanden voorzien van meer licht, lucht en ruimte

Bij renovatie van bestaande bedrijfspanden zijn bouwkundig en technisch onderlegde interieurarchitecten cruciaal voor het creëren van functionele en inspirerende ruimtes. Ons bureau focust zich op het herontwerpen van de indeling om ruimtelijkheid te vergroten en activiteit gerelateerde gebruiksruimtes te integreren, passend bij de bedrijfscultuur. Duurzaamheid staat daarbij centraal in onze ontwerpaanpak, waarbij we materialen en technieken voorstellen die energie-efficiëntie bevorderen en de impact op het milieu verminderen. Door zorgvuldig gebruik te maken van zichtlijnen en functionele plattegronden te ontwikkelen, optimaliseren wij niet alleen de workflow, maar ook het werkplezier van de medewerkers. Elk ontwerp is individueel afgestemd op de specifieke behoeften en identiteit van het bedrijf, waardoor een unieke en stimulerende werkomgeving wordt gecreëerd.

Projectfoto's

Ontdek onze dienst in beeld

Uitgelicht project

Monumentaal pakhuis met moderne twist

· · · ·

Renovatie voormalig pakhuis naar functioneel werkpand Project foto’s bekijken Verder lezen Voor de eigenaar van dit karakteristieke oude pakhuis aan de haven van Maassluis heeft ons bureau het totaal-interieur ontworpen.   Als vertrekpunt in het ontwerpproces is gestart met het in kaart brengen van het gehele gebouw als totaalconstructie. Met…

Casus bekijken

Uitgelicht

Meer zien? Bekijk alle uitgelichte projecten!

Wij laten graag een selectie van ons werk zien, variërend van woningen tot werklocaties, tot productontwerp en concepten.

Welkom bij onze FAQ-sectie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Als je voor de keuze staat tussen verhuizen of verbouwen zal een adviesgesprek met een (interieur)architect waarschijnlijk prima helpen. Een (interieur)architect kan op basis van bouwkennis en ruimtelijk inzicht met verrassende voorstellen komen waardoor verhuizen misschien niet meer nodig is.