Werken

Interieur

Interieurarchitectuur op maat

Onze interieurs staan nooit op zichzelf, maar zijn onderdeel van een integraal ontwerp- en bouwproces. Het wordt een plek waar het prettig werken is.

Gebouw en bedrijfscultuur als bron van inspiratie

Bouwkundige interieurarchitecten zijn essentieel bij het aanpassen van interieurs van bestaande gebouwen voor nieuwe doeleinden, waarbij we de indeling veranderen en ruimtelijkheid optimaliseren. Onze ontwerpen zijn gericht op duurzaamheid en functionaliteit, terwijl we zorgen voor werkplezier en activiteit gerelateerde gebruiksruimtes die passen bij de bedrijfscultuur. Door slim gebruik te maken van zichtlijnen creëren we een gevoel van ruimte en verbondenheid, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de interactie tussen medewerkers wordt bevorderd. We vernieuwen niet alleen het interieur, maar transformeren ook de atmosfeer, waardoor het gebouw een bron van inspiratie wordt voor degenen die er werken.

Projectfoto's

Ontdek onze dienst in beeld

Uitgelicht project

Multidisciplinaire inspiratieruimte

· ·

Futuristisch ontwerp voor Teamruimte Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek TU-Delft.

Casus bekijken

Uitgelicht

Meer zien? Bekijk alle uitgelichte projecten!

Wij laten graag een selectie van ons werk zien, variërend van woningen tot werklocaties, tot productontwerp en concepten.

Welkom bij onze FAQ-sectie

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen

Als je voor de keuze staat tussen verhuizen of verbouwen zal een adviesgesprek met een (interieur)architect waarschijnlijk prima helpen. Een (interieur)architect kan op basis van bouwkennis en ruimtelijk inzicht met verrassende voorstellen komen waardoor verhuizen misschien niet meer nodig is.