Klantgerichte aanpak

Sue-Yen Tjong

Sue-Yen Tjong

Mijn vraag was: hoe kan een kaal vertrek een fijne, warme en professionele yogastudio worden met voldoende ruimte voor omkleden, opbergen, werken en ontvangen?

Daarbij kwam ik veel vragen tegen, zoals: welke kleuren, welke materialen, wat voor meubels, waar en hoe in de ruimte plaatsen? Ik vond het spannend om daarvoor een interieurarchitect te benaderen. Inmiddels kan ik zeggen dat het een enorm goede stap was en de samenwerking heel prettig.

Niels stelde een ingenieuze kast-scheidingswand voor met pantry en opberg- en kleedruimte, met een dimensionering die de studio ruim houdt en een vilten bekleding met een warme uitstraling. Niels bood daarna simulatiefilmpjes, kleur- en viltstalen om in gesprek met hem de ontwerpdetails uit te werken.

Waar ik veel aan had was dat Niels uitlegde hoe kleuren werken in de ruimte en in combinatie. Zijn professionaliteit blijkt uit dat hij enerzijds hele goede en sterke kleur- en combinatiekeuzes maakt en aan de andere kant mij als klant de vrijheid gaf om mijn eigen keuzes te maken.

In het traject met de meubelmaker was Niels zeer alert en goed in communicatie. Hij werkt al jarenlang met hun, wat voor mij geruststellend en vertrouwenwekkend was, ook vanwege de financiële investering. Het resultaat is uitstekend, ik geniet er nog elke keer van. Zowel functioneel (genoeg juiste ruimte en afgestemd op mijn lengte) als in sfeer. Kortom, dankzij de creativiteit en vakkundigheid van Niels werk ik nu in een fijne en prachtige yogastudio.

Yogacompagnie - RIJSWIJK - VOORBURG

pj4