Klantgerichte aanpak

Stef en Lisette

Stef en Lisette

Onze eerste kennismaking met FDVN was begin 2001. Grote verbouwing in ons huis echter we kwamen er niet uit wat te doen met en rond de keuken. Het voorstel waar ze mee kwamen was een schot in de roos en na bijna 25 jaar is deze keuken nog steeds eigentijds. Hij verveelt niet en is erg praktisch.

In 2010 verdere verbouwing van ons oude boerderij van hal, overloop , nieuwe trap en badkamer. Een gigantische puzzel. Toch weer FVDN benaderd gezien goede ervaring in 2001 en na verschillende sessies tot een mooi plan gekomen met een super mooie trap en oplossingen voor de entree kelder (rollende vloer). Kampioen spelen met ruimte en die zo optimaal inrichten.

En in 2023 een nieuwbouw project: een herbouw van een kasteel met allerlei specifieke eisen vanuit het kasteel en onze eigen smaak en stijl. FVDN heeft hier weer de randjes opgezocht en ons verrast.

Waarom zijn we telkens bij hun teruggekomen ?

  1. Altijd verrassend, de randjes opzoeken
  2. Zeer leuk proces met hen om tot een eind resultaat te komen waarbij ze goed luisteren en weten te vertalen wat we graag willen en mooi vinden.
  3. Niet dogmatisch vasthouden aan hun eigen ontwerp, ruimte bieden om tot gezamenlijk ontwerp te komen zodat het eigen wordt.

Lisette & Stef - GELDERMALSEN

pj4