Ronald Knaud

In het najaar van 2019 hebben wij een prachtig appartement gekocht aan het Oostplantsoen te Delft. Dit appartement was gesitueerd in de oude bibliotheek van de TU Delft. Het appartement had wat achterstallig onderhoud en voldeed, voor wat betreft de inrichting, nog niet geheel aan onze wensen. Aangezien wij van ‘verbouwen’ en dergelijk projectmanagement weinig verstand hebben en wij graag relatief zorgeloos de verbouwing wilde laten uitvoeren, kwam de hulp van FvdN als geroepen.

Onder de bezielende leiding van Niels van der Nat werd er een plan opgesteld zodat er verbouwd kon worden. Niet alleen het eindresultaat was verbluffend mooi, maar ook onze reis daar naartoe was hartverwarmend. Zo werd er een moodboard opgesteld en een aannemer gezocht. Ook de keukenleverancier stond versteld van de inhoudelijk kennis van Niels en onze wensen ten aanzien van de keuken, inrichting en kleurstelling. Daarnaast moesten ook de elektricien en meubelmaker eraan geloven. En dat allemaal met de niet aflatende energie en inspiratie van Niels. Na de vele overleggen, 3D-tekeningen, budgetbesprekingen en verbouwingsperikelen stond er na ca. 6 maanden een mooi verbouwd appartement op ons te wachten.

Het fijne in de samenwerking met FvdN is dat zij; verstand van zaken hebben, de beloftes nakomen en ons inderdaad zoveel als mogelijk hebben ontzorgd. Tot op de dag van vandaag kijk ik terug op een zeer prettige samenwerking met FvdN en wordt het appartement nog steeds met veel plezier bewoond.

Ronald - DELFT

pj4