fam Bakker

Wij kennen Fredriks en Van der Nat inmiddels al zo’n 25 jaar, en we hebben de samenwerking altijd als heel prettig ervaren. Ze luisteren goed naar onze wensen en vertalen die naar functionele en mooie oplossingen, met oog voor detail.

Onze relatie met Koos en Niels begon toen wij ze vroegen ons te helpen met een tekening voor een huis dat wij op het oog hadden in Serooskerke (S-D). Helaas is dat project niet doorgegaan.

Toen wij daarna een huis kochten in Zierikzee, hebben we opnieuw contact met hen gezocht en hebben zij ons geholpen bij de aanbouw, verbouw, inrichting en begeleiding. Het betrof een huis uit 1929, dat nog helemaal in jaren 70 stijl was ingericht. Onze wens was de inrichting van het huis compleet te renoveren om o.a. meer ruimte op de begane grond te creëren. Wij zijn met z’n tweeën en wilden op de benedenverdieping een lichte woonkamer en beiden een thuiswerkplek hebben.

Met veel creativiteit is de inrichting volledig veranderd; de “oude” woonkamer werd eetkamer, de “ oude” eetkamer werd keuken en in de nieuwe, met zink omklede, aanbouw werden de ruime woonkamer en onze werkplekken gerealiseerd.

Ook de bovenverdieping werd volledig gestript en er werden een slaapkamer, logeerkamer en badkamer gemaakt, terwijl op de overloop een kastenwand werd gerealiseerd.

Inmiddels wonen wij al weer ruim 18 jaar met veel plezier in ons huis. In die tussentijd hebben ze ons ook geholpen met het ontwerp en plaatsing van een kastenwand, een dressoir in de woonkamer en recent is een deel van de keuken alweer gemoderniseerd.

Op dit moment richten wij ons op de verduurzaming van ons huis en ook daarvoor hebben wij wederom de hulp van Koos en Niels ingeroepen.

De casus bekijken

Marja & Arian - ZIERIKZEE

pj4